Tvoja
karijera kod nas

Postani dijelom naše ekipe

Tvoja prilika

Raznoličan posao u obiteljskoj tvrtki s globalnom pozicijom te s velikom sigurnošću zaposlenja. Brzi i otvoreni komunikacijski putovi s "kulturom oslovljavanja s ti" i jaka ekipa.

Mogućnost za obavljanje posla diljem svijeta. Obavljanje poslova pomoću najnovije i najinovativnije tehnike.


Je li to upravo ono što tražiš? (!)

Ovdje ćeš pronaći više informacija te ćeš moći neposredno stupili u kontakt s nama.

Imaš pitanja zbog zaposlenja?

Damian Pajnkiher
Tel.: +49 160 9566 1812

Boštjan Žerak
Tel.: + 386 40 573 501

Mail: karijera@wk-industrietechnik.de

Tvoj
razvoj
Tvoj
tim
Tvoje
stjećanje
Naša
ponuda
+

ZAŠTO W&K?

Postani članom svjetske obitelji sklopova W&K.

Nudimo ti brojne prednosti i sigurnu budućnost.

Kod nas ćeš profitirati velikim brojem individualnih prednosti. Tvoje radne zadatke ćemo uvijek individualno uskladiti s tobom. Svijet W&K nudi mnogo mogućnosti za daljnji razvoj s kojima ćeš dosegnuti svoje najbolje rezultate. U našem mladom i otvorenom kolektivu brzo ćeš pronaći svoje mjesto.

Više informacija

Moj put do tvrtke W&K

Tražio sam nove izazove u mehaničkom području montažnih poslova. Tvrtka W&K mi predstavlja zanimljivo i međunarodno uspješno okruženje, s kojim se mogu izvrsno identificirati. Već su me prvi dan dobro prihvatili i uveli u kolektiv.

Zašto volim raditi za W&K…

Široko pozicioniranje i profesionalnost tvrtke W&K svakog me dana iznova oduševljavaju. W&K veliko značenje pripisuje tome da suradnici brzo sami preuzmu odgovornost te da im posredovani zadaci omogućuju osobni i profesionalni rast. Odnos pun poštovanja jedan prema drugome kao i uzajamna pomoć predstavljaju temelje tvrtke W&K. Interkulturalna suradnja i raznolikost igraju značajnu ulogu te su dio profesionalne svakodnevice. Nadređeni su uvijek otvoreni prema idejama i prijedlozima zaposlenika. U tvrtki W&K brzo prepoznaju sposobnosti svakog pojedinca te ga podržavaju s ponudom internih školovanja ili vanjskih obrazovanja. W&K jača i potencira sposobnosti svojih suradnika! Svakog dana iznova dolazim na posao motiviran, naime radim u okruženju koje mi pruža mnogo zanimljivih zadataka i izazova.

Moju je pozornost na tvrtku W&K privukao oglas na jednom od internetskih portala za zapošljavanje. S obzirom na to da se tvrtka W&K zbog svog međunarodnog nastupa i širokog spektra ponuđenih usluga pozitivno isticala, odlučio sam se prijaviti na raspisano radno mjesto. Ubrzo su me pozvali na ugodan razgovor, a ubrzo nakon toga sam se i zaposlio u tvrtki W&K.
Od prvoga dana cijenim kolegijalnu i ugodnu atmosferu u tvrtki. Sve je nekako „više osobno“, naime W&K je obiteljska tvrtka, što mi veoma odgovara.

Zašto volim raditi za W&K …

Na tržištu tvrtka ima dobar ugled, a osim toga konstantno ulaže u daljnji razvoj. Putem novih radnih zadataka sam raširio svoj spektar znanja. Posao mi nikada nije postao jednoličan ili čak dosadan. Promjenjivi zahtjevi osiguravaju mi uvijek nove izazove. Zbog raznovrsnosti radnih zadataka moj je posao raznolik, što mi veoma odgovara. U teškim smo situacijama složni - tako montažno osoblje kao i nadređeni - zajedno riješimo svaki problem. Dobivam pozitivan feedback i imam ljubazne suradnike. Jednostavno: osjećam se dobro!